20 Nisan 2024 Cumartesi
English

 



 

 




 


 

 
Hakkımızda
Anasayfa > Hakkımızda



1999 yılında kurulan Safir Müh. Müş. Ltd. Şti. Bilişim Teknolojileri sektöründe iletişim ağı, yazılım ve donanım çözümleri, PC bileşenleri, PC çevre birimleri vb. kurumsal ve bireysel farklı gereksinimlere yanıt verebilecek her türlü ürün çözümü sağlamaktadır.

Temel olarak mühendislik şirketlerine yönelik Sta4-Cad programı¹ ve Adeko IntelliCad² programlarının yetkili bayisi olup satış ve satış sonrası teknik desteklerini vermektedir.

3 kişilik uzman kadrosu, yüzlerce ürün çeşidi TSE belgeli teknik servisi, dağıtıcılığını yaptığı markalar ile şirketimiz Mersin'de lider kurumlardan birisidir. Şirketimiz, Microsoft yetkili bayisi, Intel'in Yetkili Sistem Üreticisidir. Donanım olarak IBM, DELL, HP, SONY markalarıyla birlikte OEM parça satışında da yetkilidir.

Firmamız, sahip olduğu zengin ürün çeşidini, kalitesinin farkı ve sahip olduğu hizmet anlayışı sayesinde, kamu kuruluşları, silahlı kuvvetler, büyük şirketler, vakıflar, eğitim kurumları ve bireysel kullanıcı pazarına aktif olarak pazarlamaktadır. Şirketimiz aynı zamanda bu hizmetlerini web üzerinden satış ve teknik destek servisleri ile kesintisiz olarak yürütmektedir.

1) Sta4-Cad www.sta.com.tr
2) Adeko Intelicad www.adeko.com.tr 
 

   
    © Safir Mühendislik Bilgisayar Ltd. Şti. Tüm Hakları Saklıdır.

Ana sayfa | Hakkımızda | Mühendislik | Bilgisayar | Haberler | İletişim   

 

Tasarım & Uygulama:

SiteKlik.com